Parteneriate GFS Loans

PARTENERIATE GFS LOANS

Cine sunt partenerii noștri și care sunt avantajele parteneriatului?

Partenerii GFS Loans sunt dezvoltatori imobiliari, agenții imobiliare, instituții bancare și alte organizații care doresc să își optimizeze modalitatea de atragere a unor clienți noi.

Beneficiile lucrului cu o echipă de experți în finanțe care își dedică timpul explicării serviciilor financiare ale băncilor sunt multiple: număr mai mare de clienți, creșterea recurenței clienților existenți, creșterea încrederii în instrumentele financiare de creditare, scăderea costurilor pe termen mediu și lung.

Dacă reprezinți o companie care dezvoltă sau intermediază proiecte imobiliare, agenție imobiliară sau companie care oferă servicii ce au nevoie de finanțare pentru IMM-uri sau firme, contactează-ne pentru a afla cum te putem ajuta să atragi cât mai mulți clienți. 

Echipa noastră are o experiență extinsă în servicii financiare și te poate ajuta să ajungi mai repede la clienții tăi și să le ofere cele mai bune instrumente de creditare din piață.

Vorbește chiar acum cu un membru al echipei noastre pentru adeveni parteneri:

0766 643 984

sau scrie-ne la:

vreaucredit@gfsloans.ro

Alege un Broker de Credite Autorizat pentru a scăpa de stresul mersului la bănci și pentru a obține cea mai bună ofertă posibilă pentru tine. 

Link-uri Utile
Program
Date Contact
× Scrie-ne Acum