Povestea

Povestea scuccesului nostru este construită pe gradul de satisfacție a cliențiilor noștri. Pentru fiecare client, oferim soluții personalizate de finanțare bazate pe nevoile și specificațiile clientului.

Ne place să dezvoltăm atât proiecte frumoase, cât și parteneriate de succes. A intra într-o colaborare înseamnă a fi disponibil să înveți și să te dezvolți constant. Credem în faptul că parteneriatele eficiente și adaptabilitatea la condițiile de piață, duc mai departe companiile si le ajuta sa se dezvolte. 

Încrederea se construiește în fiecare zi. De aceea, pentru noi EXCELENȚA nu este un act singular, ci un obicei, menit să aduca atât partenerilor cât și clienților finali servicii de cea mai bună calitate și rezultatele dorite. ”                                                                                                                                                       – Alexandru Apetrii, Managing Partner

Echipa GFS Loans

ECHIPA GFS LOANS

Alexandru Apetrii

Managing Partner

Florina Bolea

Simona Vasilescu

Alege un Broker de Credite Autorizat pentru a scăpa de stresul mersului la bănci și pentru a obține cea mai bună ofertă posibilă pentru tine. 

Link-uri Utile
Program
Date Contact
× Scrie-ne Acum