Consultanță Financiară Gratuită

EDUCAȚIE, INFORMARE ȘI CONSULTANȚĂ FINANCIARĂ

De ce facem asta?

Studiile de specialitate ne arată că îngrijorările legate de bani nu afectează doar sănătatea financiară a unei persoane, ci reprezintă una dintre cele mai mari cauze ale stresului, ce pot afecta sănătatea mintală și fizică dacă nu se iau măsuri în această privință. Ele reprezintă, de asemenea, o problemă mare pentru companii, deoarece conduc la o productivitate scăzută, absenteism mental și costuri mai ridicate cu personalul, ceea ce afectează performanța afacerii.

Personal Banking Advisor – cu doar 1  € / lună

Un serviciu unic în România oferit de GFS Loans

Educația financiară și o administrare optimă a economilor contribuie major la reducerea stresului angajaților și la bunăstarea lor generalã. Prin sprijinul acordat în aceastã privință, companiile și departamentele de resurse umane vor creste încrederea oamenilor în organizațiille din care fac parte și vor crea o experiență îmbunătățită în general pentru aceștia.

Astfel că prin serviciul de Personal Banking Advisor, angajații vor avea parte constant de sfaturi utile, vor fi mai conștienți de importanța de a avea grijă de finanțele proprii și își vor menține educația financiară la un nivel ridicat. Având acces la experți din domeniul financiar – bancar, angajații vor putea să dezvolte modalități de a-și gestiona mai bine banii și de a atenua stresul suplimentar pe care îl poate cauza situația lor financiară.

Ce vă oferim:

Descrierea produselor oferite de instituțiile financiar – bancare

Informare și analiză asupra produselor financiar – bancare contractate sau în curs de contractare

Aplică pentru propriul tău consultant financiar

    Alege un Broker de Credite Autorizat pentru a scăpa de stresul mersului la bănci și pentru a obține cea mai bună ofertă posibilă pentru tine. 

    Link-uri Utile
    Program
    Date Contact
    × Scrie-ne Acum